Nyeste artikler
1 juni 2022
Man kan måske mene, at Air Liquides nye trykflaske, Qlixbi, ser avanceret ud på papiret. Dette kan sikkert være en smule skræmmende ved første øjekast, men Qlixbi er særdeles enkel at håndtere og forstå. William Eklöf, der er sælger hos Air Liquide i Stockholm-området, foretrækker derfor at komme ud til sine kunder og lade dem teste Qlixbi i fred og ro. Dette skulle Leo Avram – ejer af Mälardalens Plåt & Maskinbearbetning – naturligvis også prøve, og han besluttede faktisk lige på stedet at begynde at bruge Qlixbi, noget han ikke har fortrudt et eneste minut.
24 marts 2022
Qlixbi er designet i tæt samarbejde med en stor gruppe professionelle svejsere med det formål at skabe forbedringer for dig, der svejser.
9 december 2021
Kvalitet ved svejsning handler om udseende på kort og lang sigt, men ikke mindst om holdbarhed. Ved svejsning i rustfrie materialer er det vigtig at undgå korrosion. Svejsningen skal være jævn og glat, og varmezonen skal minimeres mest muligt for at metallet bevarer sine egenskaber.
21 april 2021
HVACR-industrien (Heating, Ventilation, Air Condition, Refrigeration) står over for en stor udfordring i forbindelse med den nye europæiske F-gasforordning, der trådte i kraft allerede i 2015. Forordningen, der indgår i European Climate Change Program, er vedtaget for at mindske udslip af visse fluorescerende drivhusgasser, der bidrager til den globale opvarmning. HVACR-industrien påvirkes af forordningen, da kølemiddel, der anvendes til bl.a. varmepumper, køle- eller fryseudstyr, nu må udfases ved nyinstallation og service pga. stor miljøpåvirkning.
25 marts 2021
Du kan vælge imellem to måder at købe din bærbare flaske på. Enten køber du din flaske online, eller også kan du vælge at besøge en af vores forhandlere.
11 februar 2021
De kunder som bruger myGAS i dag ved at websiden passer fint til alt det administrative arbejde omkring køb, produktinformation og tidligere bestillinger af gas. De fleste bruger myGAS fra computeren på kontoret, men der findes en del situationer hvor du har brug for større mobilitet. myGAS mobilapp komplementerer webudgaven og forenkler og øger pålideligheden omkring bestillinger af gas når du ikke er på kontoret.
19 januar 2021
Konventionelle gasflasker på 50 og 20 liter er ofte mindre velegnede til trange og højtliggende arbejdsmiljøer. De fysiske egenskaber såsom størrelse og vægt, men også det traditionelle lejesystem, der bruges ved konventionelle gasflasker, har vist sig at være mindre velegnet for Simo Aittola, ejer af VVS-installationsvirksomheden Pyhäjoen LVI-Tarvike, hvilket fik ham til at begynde at bruge ALbee-flasker i sin virksomhed.
26 november 2020
Man kunne tro, at der ikke var nogen mening i at sammenligne gas i flasker fra forskellige gasleverandører. Produkterne ser ud til at være nærmest identiske, og det, der muligvis adskiller dem, er prisen. Men i praksis er det meget mere end det...
23 oktober 2020
Anlæggets udformning og produktionsflow gør, at vi sparer el, har en større fyldekapacitet og hurtigere kan levere de rette varer og mængder til vores kunder.
7 oktober 2020
”Air Liquide Nordics har nu mere end 100 års historie bag sig, og med denne investering på et 3-cifret millionbeløb sikrer vi vores tilstedeværelse på det danske marked i hvert fald de næste 100 år”, siger Christian Tomsen, administrerende direktør for Air Liquide Nordics, om den nye fyldestation i Pårup ved Herning. ”Vi forudser fremtidig vækst på det danske marked, og det viser vi med denne investering”, siger han og fortsætter: ”Det ligger i Air Liquides DNA, at vi tænker langsigtet og på innovation. Derfor er innovation og bæredygtighed en vigtig faktor i fyldestationen både i byggeriet og driften”.
11 maj 2020
Ved at bruge ALbee-gasflasker kan medarbejderne hos DynaMate AB arbejde hurtigere og reducere den fysiske belastning. Svejsearbejdet bliver sikrere og mere ergonomisk med 5 og 11 liters gasflasker.
28 februar 2020
Den svenske bådproducent Arronet Teknik AB fik et godt råd af Air Liquides svejseekspert: "Anvend en svejsegasblanding med argon og helium i stedet for ren argon!" Som sagt så gjort – resultatet blev en bedre indtrængning i materialet og pænere svejsninger, men først og fremmest en hurtigere produktion.
23 september 2019
AR (Augmented Reality) er en teknik, der kan lette arbejdet på professionshøjskoler og i industrivirksomheder, hvor svejsning spiller en central rolle. Med AR-udstyr kan man på realistisk vis og under trygge og beskyttede forhold simulere forskellige tænkelige scenarier og på den måde forudse svagheder, fejl og eventuelle arbejdsmiljøproblemer.
28 august 2019
Man skulle ikke tro, at der var nogen særlig forskel på de forskellige beskyttelsesgasblandinger, som industrigasselskaber udbyder, men Air Liquides produktprogram ARCALTM skiller sig ud fra mængden. ARCAL basissortiment gør det nemt at vælge den rigtige gas til de fleste typer af svejsning, og du skal vælge ARCAL tekniske beskyttelsesgasser, når du har brug for noget ekstra.
16 august 2019
BH Svets AB er et privatejet svensk selskab, der ligger i Habo, en lille by lidt over en kilometer nord for Jönköping. Virksomheden har specialiseret sig i svejsearbejde af høj kvalitet for bl.a. EatGood Sweden AB, der sælger ovne til sundhedsvenlig friturestegning.
8 januar 2019
Større virksomheder transporterer normalt deres flasker med lastbil, men mindre virksomheder og privatkunder vil måske gerne klare transporten selv. Oftest vælger man så en varevogn eller en almindelig personbil, dvs. køretøjer, der ikke er beregnet til formålet. Det er ikke noget problem i sig selv, men det er vigtigt at følge lovgivningen. Vi hos Air Liquide anbefaler også, at du følger vores sikkerhedsregler. Malou Lindberg, Industrial Merchant Packaged Gases & Specialty Gases Director Norden, med ansvar for Air Liquides produktion af industrigasser og specialgasser på flasker, forklarer her, hvad du bør have for øje.
12 november 2018
Her får du nogle nyttige tips som kan gøre din næste fest helt igennem vellykket!
17 oktober 2018
Tidligere var de brugere, der kun havde brug for en mindre mængde helium, fx til at fylde deres balloner, tvunget til at håndtere store og tunge flasker, og samtidig skulle de tegne dyre lejeaftaler for at få flasken med. Ganske vist kunne brugerne også købe heliumflasker til engangsbrug, men disse har den ulempe, at de skal afleveres til genbrug efter anvendelse.