Nyeste artikler
16 august 2019
Det er ikke særlig længe siden, at det var en selvfølge for de fleste mennesker i den vestlige verden, at et af dagens måltider skulle indeholde kød, og der fandtes ikke særlig mange vegetarer. I dag er der derimod en stigende tendens til at vælge en livsstil som semivegetar eller flexitar. Vi skærer ned på kødindtaget til fordel for flere bæredygtige afgrøder og mad, som indeholder flere grøntsager. Sågar verdens største fastfood-kæde, McDonalds, følger trenden, og de lancerede for et par år siden deres første vegetarburger, McVegan, i Sverige og Finland.
18 juni 2019
Det kan have alvorlige økonomiske konsekvenser, hvis en virksomhed ikke overholder de regler, der gælder for kølekæden, ikke mindst fordi det kan medføre alvorlige sundhedsmæssige problemer for kunden.
16 maj 2019
Det er et kendt faktum, at tilstedeværelsen af oxygen opløst i væsker i form af drikkevarer, saucer, olivenolie eller lægemidler fører til oxidering. Og da oxidering påvirker holdbarheden negativt, er det tilrådeligt at minimere mængden af oxygen mest muligt. "Oxygenhåndtering" er en række foranstaltninger, som sikrer, at rester af oxygen i slutprodukterne holdes på et minimum.
11 april 2019
Myndigheder og forbrugere stiller – med rette – stadig højere krav til god hygiejne i fødevareindustrien. Med den nyeste generation af "Cryo Cabinet" fra Air Liquide – en serie højteknologiske kryogenfrysere – lanceres flere innovative teknologier for at opfylde disse krav på en optimal måde.
7 marts 2019
Finn Spring Ltd. er Finlands største producent af kildevand. Denne familievirksomhed startede i 1991 og har i dag 80 medarbejdere. Finn Spring Ltd. ligger i Mellersta Österbotten i Finland og producerer over 80 millioner liter kildevand om året.
11 februar 2019
Fattig eller rig, privatperson eller erhvervsdrivende – uanset hvem du er, er det vigtigt at tænke, handle og agere bæredygtigt. Når du forlænger holdbarheden af dine fødevareprodukter uden at gå på kompromis med kvalitet og friskhed, bidrager du til at reducere madspildet.
17 oktober 2018
Man må ikke undervurdere vigtigheden af en professionel indstilling til spørgsmål vedrørende hygiejnen inden for fødevareindustrien. Selv relativt små fejl kan få vidtrækkende og alvorlige konsekvenser.
×
Branche