Nyeste artikler
14 juni 2022
Air Liquide har taget flere ambitiøse og vidtrækkende initiativer som en del af koncernens køreplan for energiomstilling.
21 januar 2022
Intet er så vigtigt på vores jord som rent vand, og allerede i dag er vi i stand til at passe på vores vand. Air Liquide udvikler spændende og miljøvenlige løsninger, som forbedrer vandrensning og vandkvalitet ved hjælp af kuldioxid, ozon og oxygen. Disse gasløsninger kan hjælpe kommuner og virksomheder med at skabe et bedre lokalt miljø, hvilket også på sigt vil få global betydning.
21 september 2021
Tallolie raffineres og bliver til råmateriale for farver, smøremidler og lim. Til produktionsprocessen for tallolie og harpiks kræves flydende nitrogen.
1 maj 2021
Arbejdet på bæredygtighed er ikke længere en parentes på virksomhedens hjemmesider eller i årsrapporterne. Offentligheden kræver – og fremfor alt vores planet har brug for – flere indsatser af virksomheder i dag. Det er nødvendigt at alle arbejder helhjertet og uden forbehold for en bæredygtig fremtid. Foruden alle de små forandringer som vi gør på vores arbejdspladser, kan virksomhederne tage et større ansvar og arbejde struktureret og målrettet fremad. Hos Air Liquide kontrollerer vi vores interne processer og vi ser nøje på produkternes egenskaber og på og hvordan vi kan bidrage til bæredygtige løsninger, samt selvfølgelig på hvem vi vælger som leverandører og samarbejdspartnere.
5 februar 2021
Kuldioxid er et godt alternativ til de stærke syrer, svovlsyre og saltsyre, når man vil justere pH-værdien på spildevandet i et rensningsanlæg. En løsning med kuldioxid medfører ingen sundhedsrisici for personalet og er lettere at håndtere, og så er den samtidig bæredygtig for miljøet og mere rentabel.
29 oktober 2020
For os er og har sikkerhed altid været førsteprioritet. "Safety first" gennemsyrer hele vores virksomhed og står øverst på dagsordenen ved såvel interne møder som ved møder med dig som kunde. Derfor vil vi nu tage dig med på en “safety walk”!
15 september 2020
Det er ingen hemmelighed, at der kan opnås forbedringer af produktionskvalitet og omkostningseffektivitet – ofte i en betydelig størrelsesorden – hvis en leverandør er villig til at samarbejde aktivt med sine kunder. Især når det gælder nye produktionsprocesser, f.eks. FDM-printning baseret på ekstrudering af metal.
30 juli 2020
Air Liquide har mere end 50 års erfaring inden for varmebehandling og en solid ekspertise, som vi har opbygget for at kunne tilbyde gasløsninger af høj kvalitet til varmebehandling. Ud over gas, udstyr og installationer tilbyder Air Liquide sine kunder merværdi i form af applikationsspecifik service til varmebehandlingsprocessen.
27 maj 2020
I dag lægger de fleste virksomheder stor vægt på miljøet. Det bunder dels i en ægte omtanke for miljøet og et ønske om at blive mere bæredygtige, dels i strategiske beslutninger om at opfylde kundernes stadigt stigende efterspørgsel efter bæredygtige produkter. Hos Air Liquide har omtanke for miljøet altid spillet en vigtig rolle for vores forretning. Derfor har vi skabt Green Origin-konceptet.
17 april 2020
Mange virksomheder har stor fokus på miljø og bæredygtighed, og et af de vigtigste spørgsmål handler om, hvad en virksomhed kan gøre for at reducere sin CO2-udledning.
9 januar 2020
I datacentre findes der et stort antal servere, normalt i relativt kompakte rum. De kræver ofte et meget stort gulvareal – 50.000 m² eller mere er ikke usædvanligt – og en stor del af rummet er fyldt med lange rækker af 19" rack, som er fyldt med servere fra top til bund. Dette genererer en hel del varme, hvilket betyder, at der skal være en effektiv køling i datacentrene.
24 september 2019
Additive Manufacturing – eller industriel 3D-printning – bliver stadig mere populært i forbindelse med produktion af metaldele, efterhånden som 3D-teknikken udvikler sig og gør det muligt at serieproducere. Laser Beam Melting har vist sig at være en lovende og konkurrencedygtig teknik, og stadig flere virksomheder opdager de tekniske og økonomiske fordele, som Laser Beam Melting kan tilbyde. Der er dog mange spørgsmål, som skal besvares, inden du kan begynde at producere med Additive Manufacturing så effektivt som muligt.
22 marts 2019
EnviDan A/S, et velrenommeret konsulentfirma inden for spildevandsrensning med kontorer i Danmark, Sverige og Norge, kontaktede Air Liquide i Danmark, en af deres kunder, Novafos, havde et akut problem med deres rensningsanlæg.
16 oktober 2018
Anvendelsen af Additive Manufacturing (3D-print) er i stærk fremgang, og stadig flere virksomheder indser fordelene, bl.a. fordi teknologien nu er moden til serieproduktion.
16 oktober 2018
Der er et par ting, som du skal tænke på, hvis du overvejer at købe en LBM-maskine (Laser Beam Melting). Beslutningen kan blive kompliceret, fordi valget af en bestemt maskine ofte medfører valg af specifikt ekstraudstyr.