”Jeg elsker udfordringer!”

Mød Mia Kirsa Kølbæk-Cumiskey, chef for en helt ny afdeling hos Air Liquide i Norden.
Menneskene bag
|
8 marts 2021

Alle har mulighed for at foretage deres egen rejse her hos os. Selvfølgelig er der hver dag på arbejdspladsen et holdspil, men som arbejdsgiver ser vi individets potentiale og vilje til at udvikle sig og komme videre inden for virksomheden som noget meget positivt. Det er spændende at være involveret, når nogen vokser i deres rolle, uanset om medarbejderen er helt ny hos os eller har været involveret i mange år. Vi har eksempler på medarbejdere i virksomheden, der er startet som gasfyldere, som til sidst er blevet marketingdirektør. Naturligvis kan ikke alle tage denne særlige rejse, men det er vigtigt, at der er plads og mulighed for at udvikle sig til, man vil.

En der har udviklet sig med rakethastighed hos Air Liquide er Mia Kirsa Kølbæk-Cumiskey. For lidt mere end et år siden trådte hun ind igennem dørene for første gang som medarbejder. Hun startede som ansvarlig for vores netværk af forhandlere og depoter i Danmark. En central position i organisationen, da det er her, relationer og mange forretninger skabes. Mia nød opgaven fra første øjeblik, men også virksomheden som helhed på grund af den varme, hun følte, og den støtte, hun modtag som ny medarbejder hos Air Liquide.

Bare et år efter at Mia startede i virksomheden blev der oprettet en helt ny Tele Sales afdeling for Norden. Med sin solide baggrund inden for lederskab fra lignende brancher, sine salgs- og marketingfærdigheder samt sin personlighed, der blev opfattet som ambitiøs og seriøs, har Mia den rette profil. Mia havde også haft tid til at blive involveret i et større forandringsarbejde, der omfattede netværket for Air Liquides forhandlere og depoter i Danmark. Hun viste igen, at hun havde de kvaliteter og engagement, som arbejdet kræver, hvilket i dette tilfælde betød at opbygge den nye organisation. Mia blev spurgt, om hun ville have stillingen som Tele Sales Manager, og hun takkede ja.

“Min filosofi er ikke at sætte nogle bestemte mål med, hvor jeg vil ende, men mere at blive en succes med det, jeg laver i nuet. Dermed tror jeg, at mange døre åbner sig automatisk, hvis du hele tiden gør dit bedste og opnår dine mål og ambitioner”.

“Stillingen betød en mulighed for at bruge alle mine tidligere erfaringer til at komme ind i et område, som jeg ikke havde arbejdet i før – Tele Sales. Føjet til den gode følelse, jeg allerede havde for Air Liquide, og den varme, jeg følte fra de mennesker, jeg mødte her, var det ikke svært for mig at sige ja. Jeg vidste allerede dengang, at jeg ville få den støtte, jeg havde brug for til at få succes i min nye rolle”, opsummerer Mia sin beslutning.

I skrivende stund har Mia travlt med at starte den nye afdeling. Hendes arbejdsdage består bl.a. af at rekruttere personale, at finde et passende forretningssystem og forberede forskellige  programmer og kurser til sine fremtidige medarbejdere. Derudover gennemgår hun de strategiske retningslinjer, der vil være hendes ledestjerne i fremtiden. Det er et grundigt og vigtigt arbejde, der foregår lige nu for at få alt til at falde på plads, når afdelingen starter op. Mia ser med optimisme på fremtiden. Hun møder hver dag med et åbent sind, en reel entusiasme og et klar mål om at opbygge en organisation, der møder kunden på den allerbedste måde.

”Jeg elsker udfordringer og ser frem til at være med til at gøre Air Liquide til en endnu mere attraktiv og interessant samarbejdspartner for vores kunder her i Norden ”, siger Mia med et smil.

Man kan ikke lade være med at blive imponeret over Mias skarphed og glæde over for udfordringen og den nye rolle. Med begge fødder på jorden og med sigtet fremad, hvem ved hvor mange døre Mia har åbnet i løbet af få år? Vi får se ….

Læs mere:

Air Liquides karrieresider

Del