"ALLEX-programmet får dig til at træde ud af din komfortzone"

Air Liquide Leading Excellence-programmet
Menneskene bag
|
15 oktober 2018

Renée Schellekens, sælger inden for Food & Pharma hos Air Liquide i Holland, begyndte for et år siden at arbejde som en del af ALLEX-programmet.

ALLEX står for Air Liquide Leading Excellence. Programmet giver dig, der er nyligt dimitteret og har en kandidatgrad, mulighed for at arbejde i nogle af Air Liquides virksomheder i Europa. Programmet giver et godt indblik i de karrieremuligheder, Air Liquide-koncernen kan tilbyde, og er et godt afsæt for dig, når du skal vælge karriereretning.

Få en bedre forståelse af, hvad du er god til

"ALLEX-programmet hjælper dig med at træde ud af din komfortzone," bekræfter Renée Schellekens. “Det fremskynder indlæringsprocessen i betydelig grad og resulterer i, at du også udvikles på det personlige plan. Og eftersom du får chancen for at få erfaring fra forskellige områder inden for Air Liquide, lærer du virksomheden at kende indefra. Du udvider samtidig din horisont via samarbejdet med mennesker fra forskellige lande og kulturer. I det store hele giver ALLEX-programmet dig en rigtig god indsigt i, hvad du er god til, og hvad du kan præstere, samtidig med at du opbygger et netværk på kort tid."

 

 

 

En arbejdsdag som sælger

"Som sælger har jeg på den ene side ansvaret for at håndtere den aktuelle kundeportefølje, og på den anden side leder jeg efter nye kunder med henblik på at udvide porteføljen yderligere,” fortæller Renée. “For at kunne gøre dette på en strategisk og effektiv måde skal jeg være godt inde i Air Liquides eksisterende produkter, produktudvikling og innovationer og samtidig have viden om udviklingen på markedet inden for mit område.”

"I praksis er der ikke to arbejdsdage, som er ens, selvom jeg i første instans koncentrerer mig om at besøge eksisterende og potentielle kunder. Derudover arbejder jeg på løsninger og prisforslag og holder øje med markedstrends, så jeg bedre kan imødekomme ønsker og behov fra vores kunder. Og da jeg frit kan vælge, hvor jeg vil udføre arbejdet, så veksler jeg mellem at arbejde på kontoret og hjemme."

Den bedste indstilling, hvis du vil have succes hos Air Liquide

"At være proaktiv og at tage ansvar er egenskaber, der sættes stor pris på hos Air Liquide,” fortæller Renée. “Det er også godt, hvis du har mange forskellige interesser, eftersom virksomheden er i stadig udvikling, og nye produkter og systemer hele tiden dukker op. I ALLEX-programmet, men også senere, er det vigtigt at være fleksibel og have et åbent sind."

Livet efter ALLEX

"Når jeg afslutter ALLEX-programmet, vil jeg have et tydeligt billede af mine styrker i mit arbejde og også af de muligheder og udfordringer, der venter mig i mit fremtidige arbejdsliv. Uanset hvad, så er programmet et springbræt til næste trin i min karriere hos Air Liquide. Det er jeg helt overbevist om."

Klar til at søge ind i ALLEX-programmet?

Spørgsmål? Kontakt os, gerne på engelsk, så hjælper vi dig!
ww-hr-nordic@airliquide.com

Læs mere om Air Liquide

Air Liquide er en fantastisk arbejdsplads, hvor du kan udvikle dit potentiale. Læs mere om dine muligheder for en karriere hos os på vores hjemmeside.

 
Del