Er du nyuddannet kandidat?

Vil du gøre karriere hos Air Liquide?
Menneskene bag
|
15 oktober 2018

Kunne du tænke dig en karriere hos Air Liquide, men er usikker på, hvilket arbejdsområde der er det bedste for netop din udvikling? Så er Air Liquides ALLEX-program noget for dig! ALLEX gør det muligt for dig at opdage dit potentiale for en fremtidig karriere.

ALLEX står for Air Liquide Leading Excellence. Programmet giver dig mulighed for at arbejde i nogle af de europæiske Air Liquide-virksomheder.

Og mere specifikt?

I starten kommer du til at arbejde i det land, hvor du er blevet rekrutteret. De forskellige ALLEX-roller varierer, fx har vi ALLEX-kandidater, der arbejder inden for salg, finans, teknik og andre områder. Foruden et spændende job i det land, hvor du blev rekrutteret, vil du i løbet af dine to år i ALLEX-programmet få mulighed for at arbejde med en række tremånedersprojekter, hver gang inden for et nyt område og i et nyt land. Det giver dig et indblik i de karrieremuligheder, der findes inden for Air Liquide-koncernen, og det kan hjælpe dig med at vælge netop din retning.

Du vil deltage i en introduktion – vi kalder den onboarding – med ALLEX-kandidater fra andre europæiske lande. I løbet af to dage får du et godt indblik i koncernen gennem studiebesøg og workshops, samtidig med at du lærer dine ALLEX-kolleger at kende.

Vi byder talenter fra hele Europa velkommen. Med ALLEX lærer du nye arbejdsmetoder, der kan åbne dit sind for innovative idéer.

International erfaring i en innovativ virksomhed

Air Liquide er verdens førende leverandør af gasser, teknologi og tjenesteydelser til industrien og sundhedsvæsenet. Virksomheden er repræsenteret i 80 lande, har ca. 65.000 medarbejdere og over 3,5 millioner kunder og patienter. Oxygen, nitrogen og hydrogen er små molekyler, som er grundlaget for liv, stof og energi. Disse gasser udgør hjørnestenene i Air Liquides videnskabelige arbejde og har været kernen i koncernens virksomhed, siden den blev grundlagt i 1902.

Innovation er et af de bærende elementer i vores koncernstrategi. Vi styrker vores konkurrenceevne ved konstant at være innovative og ved at bevæge os ind på nye markeder, hvilket gør det muligt for os at vokse og samtidig bidrage til et bedre miljø. Og det er netop derfor, vi har brug for dig! Vi regner med, at du er kreativ, har et åbent sind og er foretagsom; det er nemlig grundstenene i vores innovative adfærd.

Klar til at søge ind i ALLEX-programmet?

Spørgsmål? Kontakt os, gerne på engelsk, så hjælper vi dig!
ww-hr-nordic@airliquide.com

Læs mere om Air Liquide

Air Liquide er en fantastisk arbejdsplads, hvor du kan udvikle dit potentiale. Læs mere om dine muligheder for en karriere hos os på vores hjemmeside.

 
Del