Nyuddannet og europæisk statsborger?

Air Liquides VIE-program giver dig en unik mulighed for at få international erfaring via en praktik på 12 til 24 måneder.
Menneskene bag
|
21 november 2018

VIE (Volontariat International en Entreprises) er beregnet til europæiske statsborgere, der har taget deres kandidateksamen for nylig. Via vores internationale praktikprogram kan du gennemføre din praktik i et af de 80 lande, hvor Air Liquide driver virksomhed!

Et internationalt boost til din karriere

Har du en civilingeniøreksamen, eller har du mere fokus på forretninger? Der findes et bredt udbud af opgaver, der venter på dig; inden for salg, markedsføring, supply chain, logistik, teknik eller inden for nogle af vores mange innovations- og optimeringsprojekter.

Få det bedste ud af dig selv

Med vores VIE-program kan du forme din egen karriere og maksimere dit potentiale. Din arbejdslivserfaring bliver større for hver dag, fordi du arbejder sammen med kolleger, der er eksperter inden for deres respektive områder. Inden for Air Liquide arbejder vi i et miljø, hvor vi deler vores viden og opmuntrer til kreativitet, så du har rige muligheder for at få en bred erfaring.

Innovativ og foretagsom

Innovation er et af de bærende elementer i vores koncernstrategi. Vi styrker vores konkurrenceevne ved konstant at være innovative og ved at bevæge os ind på nye markeder, hvilket gør det muligt for os at vokse og samtidig bidrage til et bedre miljø. Og det er netop derfor, vi har brug for dig! Vi regner med, at du er kreativ, har et åbent sind og er foretagsom; det er nemlig grundstenene i vores innovative adfærd.

Vilkår

  • Du har en kandidateksamen og er under 28 år gammel.
  • Du kommer fra et medlemsland i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).
  • Du taler engelsk. Et andet eller tredje sprog er et plus.
  • Du garanteres projekter uden for dit hjemland, så du kan give din karriere et internationalt boost.

Klar til at blive VIE hos Air Liquide?

Spørgsmål? Kontakt os, gerne på engelsk, så hjælper vi dig!

Læs mere om Air Liquide

Air Liquide er en fantastisk arbejdsplads, hvor du kan udvikle dit potentiale. Læs mere om dine muligheder for en karriere hos os på vores hjemmeside.

Del