Bestil din gas når og hvor du vil med myGAS mobilapp

Alt hvad du har brug for, enkelt og tilgængeligt lige ved hånden: Scan din gasflaske, genbestil, lav en ny bestilling eller find nærmeste forhandler.
Gasbrugere - professionelle & hobby
|
11 februar 2021

De kunder som bruger myGAS i dag ved at websiden passer fint til alt det administrative arbejde omkring køb, produktinformation og tidligere bestillinger af gas. De fleste bruger myGAS fra computeren på kontoret, men der findes en del situationer hvor du har brug for større mobilitet. myGAS mobilapp komplementerer webudgaven og forenkler og øger pålideligheden omkring bestillinger af gas når du ikke er på kontoret.

Som installatør er du sjældent på kontoret, og gassen har du altid med dig i bilen. Naturligvis ønsker du ikke at løbe tør for gas, og du vil gerne sikre at det er den rigtige gas når du skal bestille en ny flaske. Med myGAS mobilapp scanner du nemt stregkoden på flasken og din telefon viser da den nøjagtige information om gassen. Du bestiller i appen, direkte dér hvor du er, så du får den gas og flaskestørrelse du har brug for. Du kan også finde nærmeste salgssted, hvis du selv vil hente hos en forhandler.

For dig som arbejder på et byggeprojekt er det praktisk at kunne tage ud på byggepladsen og få overblik over beholdning, så der altid er det rette antal flasker af den rigtige slags gas til stede til arbejdsopgaven. Du kan hurtigt se i appen hvad du tidligere har bestilt og lave en ny bestilling, som kan leveres direkte til byggepladsen.

myGAS og myGAS mobilapp udgør tilsammen en perfekt kombination, når du skal bestille og have overblik over din gas. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os hos Air Liquide via mail eller telefon, hvis du har brug for at tale med en fagmand eller har spørgsmål. Du finder alle kontaktoplysninger om os eller vores forhandlere, i både myGAS og myGAS mobilapp.

Læs mere om appen/download

Del