Hos DynaMate værner man om medarbejdernes helbred

Svejseopgaver og reparationsarbejde udføres sikkert og hurtigt med ALbee-flasken.
Gasbrugere - professionelle & hobby
|
11 maj 2020

Ved at bruge ALbee-gasflasker kan medarbejderne hos DynaMate AB arbejde hurtigere og reducere den fysiske belastning. Svejsearbejdet bliver sikrere og mere ergonomisk med 5 og 11 liters gasflasker.

Hos DynaMate udfører medarbejderne svejseopgaver og reparationsarbejde på steder, der nogle gange er meget svært tilgængelige. Det at slæbe traditionelle 20 eller 50 liters gasflasker, som vejer mellem 40 og 70 kg, med sig op i højden eller ind i trange korridorer og rørledninger er yderst krævende og omstændeligt. Derfor har man hos DynaMate valgt at bruge ALbeeTM-gasflasker, som kun vejer henholdsvis 10 og 20 kg. "Det at bære en skærebrænder 40 meter op i højden er ikke godt for nogen", siger lageransvarlig Sandra Ström hos DynaMate. "Vi værner om vores medarbejderes helbred og ønsker derfor, at de skal kunne arbejde ergonomisk og sikkert".

Med en gasflaske, der fylder mindre, er der plads til flere udstyrssæt på lageret. Det gør det lettere at planlægge arbejdet, som dermed bliver mere effektivt.

"Vi har prøvet forskellige fabrikater, og det viste sig, at ALbee var den gasflaske, der passer bedst til os, fordi den er sikker, ergonomisk og let at håndtere", fortsætter Sandra. "Vi har et antal fleksible gasflaskevogne, som vi bruger på de svært tilgængelige steder, hvor vi arbejder dagligt".

DynaMate AB

DynaMate har sin base i Södertälje i Sverige og leverer bæredygtige tjenester  inden for vedligeholdelse, service og udvikling til industrivirksomheder. Virksomheden bedrives over hele Sverige inden for fire forretningsområder: Automation, produktion og vedligeholdelse og maskinservice. Med sine 125 ansatte og en omsætning på 190 millioner SEK har virksomheden en lang erfaring med at samarbejde med sine kunder om at udvikle og forbedre produktivitet, rentabilitet, sikkerhed og arbejdsmiljø.


ALbee – til svejseopgaver og reparationsarbejde

DynaMate valgte ALbee fra Air Liquide, fordi flasken er sikker og har en ergonomisk udformning. ALbee fås i praktiske størrelser – 5 og 11 liter – og har integreret flowregulator og lynkobling, hvilket gør det hurtigt at komme i gang med arbejdet. Flasken har et gribevenligt håndtag, som gør det nemt at tage den med sig til svært tilgængelige arbejdspladser.
 

Køb din gasflaske her!

Bestil din ALbee hos din nærmeste forhandler.

 

 

Del