Køb din flaske nemt og problemfrit!

ALbee flaske – let at anvende, let at købe.
Gasbrugere - professionelle & hobby
|
25 marts 2021

Du kan vælge imellem to måder at købe din bærbare flaske på. Enten køber du din flaske online, eller også kan du vælge at besøge en af vores forhandlere.

Find din nærmeste forhandler

Du kan også købe din flaske hos en af vores forhandlere, uanset om du befinder dig i Danmark eller i et af vores nabolande. Vi har ikke mindre end 500 forhandlere spredt over hele Norden.

Find nærmeste forhandler

En moderne flaske

Til dig, der gerne vil have en let håndtérbar flaske uden leje, er ALbeeTM flasken et godt valg.

Som svejser tager du nemt din flaske med dig til dit arbejdssted. Du kan anvende ALbee til svejse- og skærearbejde af forskellige typer, til MIG-/TIG- og MAG-svejsning. ALbee Cool Nitrogen anvendes til bl.a. HVAC, og ALbee Fly Helium bruges, når du skal fylde dine balloner.

Uanset anvendelsesområde er flasken bærbar og sikker med en indbygget reduktionsventil. Du køber og får genopfyldt din flaske og slipper dermed for alt besværet med at skulle betale leje. Det her er en moderne flaske, der gør din hverdag lettere.

 

Sortiment

Se vores ALbee-gasser her.

ALbee Weld Argonmix med 18 % CO2: som beskyttelsesgas ved MAG-svejsning med tråd- og rørelektrode af lav- og ulegeret stål

ALbee Weld Argonmix med 2 % CO2: som beskyttelsesgas ved MAG-svejsning af ferritisk og austenitisk rustfrit stål, fx kemikaliebeholdere og -rør

ALbee Weld Argon 100 %: som beskyttelsesgas ved TIG- og plasmasvejsning og rodbeskyttelse af alle materialer

ALbee Flame Oxygen / Acetylen: en smidig løsning til svejsning og skæring

ALbee Cool Nitrogen: til HVAC-applikationer, trykprøvning og lækagesøgning

ALbee Fly Helium: til fylding af balloner til fester

Ombyt din gamle standardflaske

Hvis du har en gammel 5-liters standardflaske, kan du ombytte den til en 5-liters eller 11-liters ALbee-flaske. Besøg din nærmeste forhandler, og få et godt tilbud!

 

 

 

Del