Fyld dine balloner med helium fra din egen flaske

Gør det enkelt for dig!
Gasbrugere - professionelle & hobby
|
17 oktober 2018

Tidligere var de brugere, der kun havde brug for en mindre mængde helium, fx til at fylde deres balloner, tvunget til at håndtere store og tunge flasker, og samtidig skulle de tegne dyre lejeaftaler for at få flasken med. Ganske vist kunne brugerne også købe heliumflasker til engangsbrug, men disse har den ulempe, at de skal afleveres til genbrug efter anvendelse.

ALbeeTM Fly Helium er en flaske, man kan købe. Den er især beregnet på de brugere, der har behov for en mindre mængde ballongas, dvs. alle virksomheder, der beskæftiger sig med forskellige former for events, og private kunder, der skal fylde balloner til deres fester som fx bryllup, børnefødselsdage, studenterfester m.m.

Praktisk og bekvem størrelse

Vi har udformet flaskerne, så de er nemme at transportere og bære. Derfor har vi sørget for, at flasken er let; den mindste ALbee-flaske vejer under seks kilo. Vi har også valgt et kompakt og praktisk design, hvor reduktionsventilen er indbygget i 'toppen', som også har et gribevenligt håndtag. Flaskerne fås i tre størrelser. Med 2,5-litersflasken kan du fx fylde ca. 30 latexballoner (med en diameter på 30 cm) eller 10 folieballoner (med en diameter på 42 cm). Vores 5-litersflaske rækker til ca. 55 latexballoner, og med 11-litersflasken kan du fylde ca. 125 latexballoner.

Brugervenlige og bæredygtige

Frem for alt er ALbee-flaskerne meget sikre og enkle at anvende. Med den indbyggede indholdsmåler kan du altid se, hvor meget gas der er tilbage i flasken. Flaskens indbyggede reduktionsventil og en smart lynkobling gør, at det er nemt og hurtigt at fylde balloner.

En anden vigtig fordel er, at man ikke behøver at betale leje for ALbee-flaskerne. Brugerne køber ganske enkelt deres ALbee-flaske og kan dermed få den fyldt op igen hos en af vores forhandlere – så mange gange, de vil. Det er en bæredygtig og miljøvenlig løsning til forskel fra de heliumflasker til engangsbrug, der også findes på markedet, men som brugeren skal aflevere til genbrug.

Køb din gas her!

Dit nærmeste salgssted

 

Del