Arbejd smartere og mere sikkert med gasflasker i laboratorier

29/11/2018

SMARTOP in labs
SMARTOP er en smart og kompakt løsning til gasflasker.

I mange laboratorier har man brug for gas på flasker. Men det er ikke altid let at anvende flaskerne korrekt og sikkert. Når vi skal være helt ærlige, er gasflasker normalt uhåndterlige og upraktiske. Desuden er det ofte svært hurtigt at tjekke, om der er lukket for gassen, eller hvor meget gas der er tilbage i flasken.

Air Liquides SMARTOPTM rådløser det hele! Det er en smart og kompakt løsning med en række fordele, der giver dig bedre sikkerhed og komfort, når du anvender gasflasker i laboratoriet. Med SMARTOP forbliver dine måleresultater konsekvente og pålidelige.

SMARTOP


ARBEJD MERE SIKKERT

Åben eller lukket? Nu kan du se det straks.

Til forskel fra en klassisk flaskeventil har SMARTOP en on/off-arm. I en eventuel nødsituation kan du slukke for gassen med et enkelt håndgreb. En anden fordel er, at du kan se, om flasken er åben eller lukket, selv på afstand.


ARBEJD SMARTERE

Fuld eller tom? Slut med ubehagelige overraskelser.

SMARTOP, der er Air Liquides standardventil til de mest almindelige laboratoriegasser, har indbygget flowregulator og restgasventil. En måler, der hele tiden viser trykket i flasken, gør, at du altid kan se, hvor meget gas der er tilbage i flasken, hvilket gør, at du ikke risikerer pludselig at stå uden gas.


ARBEJD MERE ERGONOMISK

Lettere at flytte flasken på din arbejdsplads.

SMARTOP har en ergonomisk flaskehætte, der beskytter ventilen og gør det lettere at flytte flasken. Med on/off-armen åbner og lukker du let flasken med et enkelt håndgreb. Enkelt, ergonomisk og hurtigt.


ARBEJD MERE EFFEKTIVT

Ren gas. Altid.

Den indbyggede restgasventil forhindrer den omgivende luft i at trænge ind i gasflasken. På den måde er gassen garanteret ren, selv når flasken er næsten tom.


Fordele ved SMARTOP

  • Slidstærk og let håndterbar beskyttelseshætte
    Den slidstærke og let håndterlige hætte beskytter flaskens følsomme dele og gør det muligt at flytte den sikkert og ergonomisk korrekt.
  • Ergonomisk og sikker on/off-arm
    On/off-armen gør det mere sikkert at arbejde, da du kan lukke for gasflowet med en enkelt håndbevægelse. Takket være den indbyggede flowregulering kan du åbne flasken på sikker vis, selvom der er et højt tryk inden i flasken. Risikoen for ikke at få lukket flasken ordentligt er betydeligt mindre end ved traditionelle flasker.
  • Let at tilslutte og begynde arbejdet
    SMARTOP fra Air Liquide kan anvendes sammen med alle standardregulatorer.
  • En måler, der viser trykket i flasken
    Det er nemt at se, hvor meget gas der er tilbage i flasken, selv når on/off-armen står på 'lukket'.
Kontakt os