Nyeste artikler
9 oktober 2020
At vælge og udforme en egnet emballage til et fødevareprodukt er ikke nogen nem opgave, især ikke fordi emballagens kvalitet og udseende har stor betydning for produktets succes. En af de vigtigste parametre, når det gælder kvalitet, er naturligvis holdbarheden, og længere holdbarhed er ikke kun en fordel for producenten, men også for forbrugeren.
2 oktober 2019
Den seneste udvikling gør det muligt at opnå perfekt temperaturregulering under produktion og transport af fødevarer som kød, fisk, fjerkræ, grøntsager, ost og pasta. Det giver nogle betydelige fordele.
18 juni 2019
Det kan have alvorlige økonomiske konsekvenser, hvis en virksomhed ikke overholder de regler, der gælder for kølekæden, ikke mindst fordi det kan medføre alvorlige sundhedsmæssige problemer for kunden.
11 februar 2019
Fattig eller rig, privatperson eller erhvervsdrivende – uanset hvem du er, er det vigtigt at tænke, handle og agere bæredygtigt. Når du forlænger holdbarheden af dine fødevareprodukter uden at gå på kompromis med kvalitet og friskhed, bidrager du til at reducere madspildet.
×
Branche