Nyeste artikler
1 juni 2022
Man kan måske mene, at Air Liquides nye trykflaske, Qlixbi, ser avanceret ud på papiret. Dette kan sikkert være en smule skræmmende ved første øjekast, men Qlixbi er særdeles enkel at håndtere og forstå. William Eklöf, der er sælger hos Air Liquide i Stockholm-området, foretrækker derfor at komme ud til sine kunder og lade dem teste Qlixbi i fred og ro. Dette skulle Leo Avram – ejer af Mälardalens Plåt & Maskinbearbetning – naturligvis også prøve, og han besluttede faktisk lige på stedet at begynde at bruge Qlixbi, noget han ikke har fortrudt et eneste minut.
24 marts 2022
Qlixbi er designet i tæt samarbejde med en stor gruppe professionelle svejsere med det formål at skabe forbedringer for dig, der svejser.
9 december 2021
Kvalitet ved svejsning handler om udseende på kort og lang sigt, men ikke mindst om holdbarhed. Ved svejsning i rustfrie materialer er det vigtig at undgå korrosion. Svejsningen skal være jævn og glat, og varmezonen skal minimeres mest muligt for at metallet bevarer sine egenskaber.
11 maj 2020
Ved at bruge ALbee-gasflasker kan medarbejderne hos DynaMate AB arbejde hurtigere og reducere den fysiske belastning. Svejsearbejdet bliver sikrere og mere ergonomisk med 5 og 11 liters gasflasker.
28 august 2019
Man skulle ikke tro, at der var nogen særlig forskel på de forskellige beskyttelsesgasblandinger, som industrigasselskaber udbyder, men Air Liquides produktprogram ARCALTM skiller sig ud fra mængden. ARCAL basissortiment gør det nemt at vælge den rigtige gas til de fleste typer af svejsning, og du skal vælge ARCAL tekniske beskyttelsesgasser, når du har brug for noget ekstra.