Nyeste artikler
7 februar 2022
En væsentlig grund til, at fødevarer har begrænset holdbarhed, er ilten i luften. Ilten fremmer udviklingen af en række forskellige bakterier og mikrober, der hver for sig angriber fødevaren.
9 oktober 2020
At vælge og udforme en egnet emballage til et fødevareprodukt er ikke nogen nem opgave, især ikke fordi emballagens kvalitet og udseende har stor betydning for produktets succes. En af de vigtigste parametre, når det gælder kvalitet, er naturligvis holdbarheden, og længere holdbarhed er ikke kun en fordel for producenten, men også for forbrugeren.
16 august 2019
Det er ikke særlig længe siden, at det var en selvfølge for de fleste mennesker i den vestlige verden, at et af dagens måltider skulle indeholde kød, og der fandtes ikke særlig mange vegetarer. I dag er der derimod en stigende tendens til at vælge en livsstil som semivegetar eller flexitar. Vi skærer ned på kødindtaget til fordel for flere bæredygtige afgrøder og mad, som indeholder flere grøntsager. Sågar verdens største fastfood-kæde, McDonalds, følger trenden, og de lancerede for et par år siden deres første vegetarburger, McVegan, i Sverige og Finland.