Nyeste artikler
1 juni 2022
Man kan måske mene, at Air Liquides nye trykflaske, Qlixbi, ser avanceret ud på papiret. Dette kan sikkert være en smule skræmmende ved første øjekast, men Qlixbi er særdeles enkel at håndtere og forstå. William Eklöf, der er sælger hos Air Liquide i Stockholm-området, foretrækker derfor at komme ud til sine kunder og lade dem teste Qlixbi i fred og ro. Dette skulle Leo Avram – ejer af Mälardalens Plåt & Maskinbearbetning – naturligvis også prøve, og han besluttede faktisk lige på stedet at begynde at bruge Qlixbi, noget han ikke har fortrudt et eneste minut.
24 marts 2022
Qlixbi er designet i tæt samarbejde med en stor gruppe professionelle svejsere med det formål at skabe forbedringer for dig, der svejser.
7 oktober 2020
”Air Liquide Nordics har nu mere end 100 års historie bag sig, og med denne investering på et 3-cifret millionbeløb sikrer vi vores tilstedeværelse på det danske marked i hvert fald de næste 100 år”, siger Christian Tomsen, administrerende direktør for Air Liquide Nordics, om den nye fyldestation i Pårup ved Herning. ”Vi forudser fremtidig vækst på det danske marked, og det viser vi med denne investering”, siger han og fortsætter: ”Det ligger i Air Liquides DNA, at vi tænker langsigtet og på innovation. Derfor er innovation og bæredygtighed en vigtig faktor i fyldestationen både i byggeriet og driften”.
2 februar 2019
I mange laboratorier har man brug for gas på flasker. Men det er ikke altid let at anvende flaskerne korrekt og sikkert. Når vi skal være helt ærlige, er gasflasker normalt uhåndterlige og upraktiske. Desuden er det ofte svært hurtigt at tjekke, om der er lukket for gassen, eller hvor meget gas der er tilbage i flasken.
17 oktober 2018
Det kan være forvirrende at skulle vælge den rigtige rene gas til et laboratorieinstrument eller en laboratorieanvendelse. Air Liquide har gjort dit valg af gas enkelt ved at reducere antallet af mulige varianter til to renhedsgrader: Alphagaz 1 og Alphagaz 2.
17 oktober 2018
Tidligere var de brugere, der kun havde brug for en mindre mængde helium, fx til at fylde deres balloner, tvunget til at håndtere store og tunge flasker, og samtidig skulle de tegne dyre lejeaftaler for at få flasken med. Ganske vist kunne brugerne også købe heliumflasker til engangsbrug, men disse har den ulempe, at de skal afleveres til genbrug efter anvendelse.
17 oktober 2018
Man må ikke undervurdere vigtigheden af en professionel indstilling til spørgsmål vedrørende hygiejnen inden for fødevareindustrien. Selv relativt små fejl kan få vidtrækkende og alvorlige konsekvenser.
16 oktober 2018
Anvendelsen af Additive Manufacturing (3D-print) er i stærk fremgang, og stadig flere virksomheder indser fordelene, bl.a. fordi teknologien nu er moden til serieproduktion.
16 oktober 2018
Der er et par ting, som du skal tænke på, hvis du overvejer at købe en LBM-maskine (Laser Beam Melting). Beslutningen kan blive kompliceret, fordi valget af en bestemt maskine ofte medfører valg af specifikt ekstraudstyr.