ALPHAGAZ specialgasser – garanteret høj renhed til alle typer af analyser

Hvor ren vil du gerne have, at din gas skal være?
Forskning & Analyse
|
17 oktober 2018

Det kan være forvirrende at skulle vælge den rigtige rene gas til et laboratorieinstrument eller en laboratorieanvendelse. Air Liquide har gjort dit valg af gas enkelt ved at reducere antallet af mulige varianter til to renhedsgrader: Alphagaz 1 og Alphagaz 2.

Shimadzu UK Ltd – det britiske datterselskab af Shimadzu Corporation (Kyoto, Japan), som markedsfører en række analyseinstrumenter til forskning, udvikling og kvalitetskontrol inden for forskellige områder – valgte Air Liquides Alphagaz 1. Virksomheden har instrumenter som kromatografer, spektrometre og elementar- og overfladeanalysesystemer i sit sortiment. De har også et bredt udvalg af fysiske tests og måleteknologi med høj præcision, der er nødvendig i forbindelse med produktudvikling og kvalitetssikring. For at sikre at målingerne med disse sofistikerede måleinstrumenter bliver pålidelige og konsekvente, er det vigtigt altid at anvende højrene gasser.

Bedre signal/støjforhold, overlegent tilpasningspotentiale

Alphagaz 1 helium og nitrogen blev testet i en måned på et Shimadzu “QP2010SE Single Quad Mass Spectrometer”, hvorefter man sammenlignede resultaterne. Resultaterne var fine og viste, at Alphagaz 1 havde den rigtige gaskvalitet til den rigtige pris og var det helt rigtige valg til formålet.

Sammenlignet med Shimadzus tidligere leverandør gav Alphagaz 1 et bedre maksimalt signal/støjforhold.

Ian Parry, GC/GCMS Business Manager hos Shimadzu, fortæller: “Alphagaz 1 helium viser en udmærket grundlyd på repræsentative prøver og har desuden et overlegent tilpasningspotentiale med mindre uventet fragmentering, sammenlignet med de gasser vi tidligere anvendte."

Garanteret kvalitet

Alphagaz-produkterne til forskning og analyse er enkle at anvende. Gasserne har garanteret lave niveauer af urenhed, hvilket beskytter instrumentet og sikrer, at resultaterne er fri for kontaminering. Flaskerne har altid samme indhold, og sporbarheden garanteres for at øge pålideligheden af resultaterne.

Alphagaz 1: Analysepræcision fra % til ppm

Med et garanteret lavt niveau af urenheder (ppm-niveauer) behøver du ikke at gætte dig til, hvilken renhed af hhv. bære-, spule- og nulgas, der er den rigtige til din anvendelse. Dette gør Alphagaz 1 til et omkostningseffektivt valg til næsten et hvilket som helst laboratorium og en hvilken som helst analyse, proceskontrol eller videnskabelig forskning.

Alphagaz 2: Endnu højere analysepræcision fra ppm til ppb

Alphagaz 2 ultrarene instrumentgasser er fremstillet til de mest kritiske laboratorie-, analyse- og proceskontrolanvendelser. Disse gasser anvendes til videnskabelig forskning, i kalibrerings- og testlaboratorier, inden for den petrokemiske industri i laboratorier og i forbindelse med proceskontrol, sekundær elektronik og optoelektronik, alt sammen steder, hvor et garanteret lavt niveau af urenheder er afgørende.

Kontakt!

Kontakt os og få flere oplysninger om Alphagaz 1 og Alphagaz 2

Køb din gas her!

Kundeportalen myGAS

Del